Txetxènia.org v2.0

La Lliga dels drets dels pobles té en marxa des de 2006 la campanya “Txetxènia, trenquem el silenci“. Des de l’inici del projecte en sóc l’encarregat de la imatge gràfica, m’he encarregat de l’exposició, la plana web, els targetons i la petita publicació informativa.

Aquesta és la segona versió de la web.  La primera seguia molt de prop la imatge gràfica de l’exposició i la publicació, ja que la web era un element més de la campanya global.

Ara la web és el centre de la campanya i se li ha donat un caràcter lleugerament més modern amb colors clars i linies actuals, que la desmarquen de la imatge de la exposició. Recentment s’ha realitzat una actualització per aconseguir que la web tingui capacitat per diversos idiomes.

nota: La versió actual d’aquesta web, està basada en el meu disseny, però no és el meu disseny. [ m.z]