Àfrica: Mirada Blanca, Mirada Negra (Guia)

Client: Lliga dels Drets dels Pobles

En aquest cas la feina encarregada consistia en la realització d’uns plafons per a una exposició de fotografies sobre l’àfrica. A part també es va fer una guia per l’exposició i un flyer informatiu per l’activitat.

La guia constava de 12 pàgines a 4 tintes que incloïen imatges de l’exposició, mapes de la zona i informació de les entitats que van crear l’exposició.

Els Plafons eren de 2 metres d’alçada i van ser impresos sobre lones. El disseny dels plafons prenia com a element principal els estampats de la roba de les dones africanes, amb els colors cridaners i els motius geompetrics. Es va optar pels colors perquè la informació destaqués davant l’allau de fotografies en blanc i negre de l’exposició, i per fugir de la imatge fosca que habitualment es dóna de l’Àfrica. Es buscava donar un visió optimista i de progrés.